Pregatirea pentru urodinamica


Investigatia urodinamica necesita montarea unei sonde urinare , introduse prin uretra, care va masura presiunea din vezica. Aceasta sonda este moale si subtire, astfel incit sa nu deranjeze pacienta/pacientul in timpul urinarii.

Pentru a sti ca presiunea din vezica este generata doar de muschiul vezicii si nu de o contractie/presiune din abdomen, se introduce si o mica sonda rectala care masoara presiunea din abdomen. Pentru ca aceasta sonda sa masoare corect este necesar ca pacienta/pacientul sa aiba in prealabil scaun, acasa, inainte de a veni la cabinet.

Nu este necesar ca pacienta/pacientul sa vina nemincat sau sa aiba vezica plina. Vezica va fi umpluta cu ser fiziologic in timpul investigatiei.

Cu tot cu pregatire investigatia dureaza cca 45 minute.

 

 

Dr. Andrei Manu Marin

Dr. Andrei Manu Marin va este alaturi in dignosticarea si tratarea problemelor din sfera urodinamicii. Pentru orice intrebari pe care doriti sa i le adresati, folositi formularul de contact de mai jos.

Dr. Andrei Manu Marin
  • Specialist in urologie
  • Doctor in Stiinte medicale
  • Specialist in urodinamica
  • Cercetator in incontinenta urinara

Trimite mesaj

EvoMed

Va invitam sa programati o consultatie la Dr. Andrei Manu Marin in cadrul Centrului de diagnostic si tratament al tulburarilor urinare Evomed

str. Cezar Boliac nr. 21B, sector 3
tramvaie: 40, 56 (de la Metrou Piata Muncii).
troleibuze: 70, 79
autobuz: 104
Telefon:
0740 077 337
031 425 20 09
Email: programari@evo-med.ro

Cere o programare

Nume

Email

Telefon

Mesaj